ЕЛЕМЕНТИ ХАРЧУВАННЯ
Мікрозелень кропиви містить велику кількість:
вітамін А, С, Е і В1
залізо
футбол
калію
марганець
кремній
хром
фосфор
магній
цинк
КРОПИВА НА КУХНІ
Після бланшування мікрозелень кропиви чудово підходить для приготування багатьох страв. Їх дуже часто використовують для начинки тортеллоні разом з рікоттою; вони додадуть ніжний і незвичайний смак.
Також чудово підходить для приправи до макаронних виробів або змішування їх з картоплею для отримання смачних фрикадельок і пікантних пирогів.
ПРОПОЗИЦІЇ
Перед використанням мікрозелені кропиви в стравах рекомендуємо її промити та бланшувати.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 6 950 ₴/упаковка